Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Lucia Getrudis Brouns, geboren te Maaseik (B) rond 1873, dochter van Jan Baptiste Renier Brouns en Maria Angela Scheepers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 5 mei 1913 met
Peter Joannes Koolen, landbouwer, geboren te Hunsel op 15 september 1871, overleden aldaar op 16 september 1914, zoon van Mathijs Koolen en Joanna van Geneijgen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs Renier, geboren te Hunsel-Ell op 29 mei 1914, overleden te Weert op 9 september 1994, begraven te Ell op 14 september 1994.
    Hij is getrouwd te Weert op 22 oktober 1942 met Josephina Christina Coleta Coenen, geboren te Weert op 6 maart 1918, overleden aldaar op 1 augustus 2000, begraven te Ell, dochter van Hubertus Coenen en Maria Catharina Kneepkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina