Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Barbara Cremers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 5 december 1876, overleden aldaar op 31 december 1918, dochter van Henricus Cremers en Maria Helena Hubertina Peeters.


Zij is getrouwd te Kessenich op 24 februari 1905 met
Peter Hubertus Aendekerk, landbouwer, geboren te Kessenich op 7 juli 1876, overleden te Roosteren op 21 april 1958, zoon van Wilhelmus Aandekerk en Maria Catharina Creemers.
(Hij was later gehuwd met Gertrudis Franssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina