Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Kusters, landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 26 februari 1890, overleden te Altweerterheide op 30 april 1971, zoon van Christiaan Hubert Kusters en Maria Elisabeth Vries.


Hij is getrouwd te Weert op 28 augustus 1924 met
Anna Maria Catharina Camp, geboren te Weert op 30 oktober 1891, overleden op 12 augustus 1955, dochter van Jan Jozef Camp en Joanna Maria Beelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina