Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Maria Hubertina Creemers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 20 november 1884, overleden te Thorn op 19 november 1919, dochter van Henricus Cremers en Maria Helena Hubertina Peeters.


Zij is getrouwd te Thorn op 4 januari 1907 met
Willem Joseph Theunissen, arbeider, geboren te Thorn op 18 december 1877, overleden aldaar op 30 november 1927, zoon van Jacob Hubert Theunissen en Albertina Elisabeth van der Leeuw.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina