Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Hubertina Cremers, geboren te Hunsel op 24 april 1878, overleden te Kessenich op 15 juli 1950, dochter van Henricus Cremers en Maria Helena Hubertina Peeters.


Zij is getrouwd te Kessenich op 28 maart 1913 met
Renier Hubertus Snijkers, landbouwer, geboren te Kessenich op 25 maart 1878, overleden aldaar op 2 mei 1952, zoon van Renier Snijkers en Maria Hubertina Vleeshouwers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina