Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Creemers, geboren te Hunsel op 6 april 1916, dochter van Peter Joannes Hubertus Creemers en Margaretha Petronella Brouns.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 april 1937 met
Jacobus Hubertus Fonteijn, landbouwer, geboren te Weert rond 1904, overleden aldaar op 13 februari 1974, zoon van Martinus Fonteijn en Aldegonda Hubertina Beelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina