Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Winkelmoolen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neeritter op 13 januari 1859, overleden te Hunsel op 18 juni 1920, dochter van Peter Winkelmoolen en Jacomina aen de Kerk.


Zij is getrouwd te Neeritter op 2 januari 1880 met
Peter Mathijs Deckers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 30 november 1849, zoon van Pierre Mathieu Deckers en Joanna Maria Verheijden.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Helena, geboren te Grathem op 13 november 1887, overleden te Kessenich op 10 maart 1957.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 21 augustus 1914 met Mathijs Dirckx, fabrieksarbeider, geboren te Neeritter op 6 februari 1886, overleden te Kessenich op 21 juni 1961, zoon van Reinier Dirckx en Elisabeth Kessels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina