Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Naus, geboren te Weert op 26 juni 1869, overleden te Baexem op 4 februari 1959, dochter van Hendrikus Naus en Anna Catharina Kolen.


Zij is getrouwd te Weert op 1 mei 1902 met
Peter Michael Wetemans, landbouwer, geboren te Grathem op 17 oktober 1864, overleden te Leveroij op 18 mei 1939, zoon van Joannes Wetemans en Maria Barbara Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Hubertus, geboren te Baexem op 21 augustus 1909, overleden aldaar op 28 oktober 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina