Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Hubertina Abels, landbouwster, geboren te Ophoven (B) op 13 april 1839, overleden te Hunsel op 25 juni 1907, dochter van Jan Mathijs Abels en Henriette Vercoulen.


Zij is getrouwd te Grathem op 10 mei 1872 met
Henricus Camp, landbouwer, geboren te Stramproy op 6 september 1845, overleden te Hunsel op 22 november 1920, zoon van Jacob Camp en Petronella Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Anna Hubertina, geboren te Grathem op 26 maart 1879, overleden aldaar op 21 februari 1885.
  • 6 : Gerardus Hubertus, geboren te Grathem op 29 oktober 1883, overleden te Hunsel op 26 mei 1909.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina