Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Steijvers, geboren te Grathem op 3 september 1874, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 9 maart 1953, dochter van Martinus Hubertus Steijvers en Maria Helena Clerkx.


Zij is getrouwd te Neeritter op 4 mei 1903 met
Theodorus Hubertus Lammers, landbouwer, geboren te Neeritter op 28 november 1862, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 14 februari 1951, zoon van Peter Lammers en Joanna Hubertina van den Heuvel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Grathem op 17 juli 1899, overleden te Genk (B) op 17 september 1975.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina