Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Baens, geboren te Neeritter op 6 mei 1910, overleden te Herten op 6 april 1988, dochter van Jan Mathijs Baens en Maria Elisabeth Hubertina van de Winkel.


Zij was gehuwd (1) met
Hubertus Franciscus Steegmans, geboren te Roermond op 21 oktober 1891, overleden te Venray op 10 januari 1958, zoon van Frederik Frans Hubert Steegmans en Hubertina Helena Schreuder.

Zij was gehuwd (2) met
Peter Johannes Stienen, geboren te Laurensberg (D) op 12 november 1901, overleden te Roermond op 4 december 1971.
(Hij was weduwnaar van Catharina Kriescher.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina