Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Dorothea Gubbels, landbouwster, geboren te Grathem op 31 maart 1854, wonende te Hunsel, overleden te Grathem op 15 maart 1926, dochter van Willem Gubbels en Marie Engeline Huijskens.


Zij is getrouwd te Grathem op 28 september 1881 met
Jacobus Hubertus van Geleuken, landbouwer, geboren te Hunsel op 26 september 1851, wonende aldaar, overleden te Grathem op 26 april 1926, zoon van Leonardus van Geleuken en Aldegonda Geelen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina