Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Hubertina Brouns, geboren te Hunsel op 9 november 1918, overleden te Weert (Z) op 27 december 1943, dochter van Antoon Hubertus Brouns en Maria Hubertina Helwegen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 17 juli 1942 met
Leonardus Hubertus Thommassen, fabrieksarbeider, geboren te Elsloo op 25 december 1915, wonende te Weert, overleden aldaar op 7 oktober 1999, begraven aldaar op 12 oktober 1999, zoon van Martin Thommassen en Josephien Verhaegen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 7 januari 1946 met Maria Petronella Thommassen, dienstmeid, geboren te Lobberich (D) op 8 september 1907, wonende te Roermond en te Weert, overleden aldaar op 7 augustus 1990, begraven aldaar, dochter van Jan Jacob Hubert Thomassen en Johanna Helena Berben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina