Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Heijkers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 16 december 1867, overleden te Weert op 22 december 1912, dochter van Hendrik Heijkers en Maria Christina van de Ven.


Zij is getrouwd te Weert op 24 april 1897 met
Petrus Joannes Hubertus Mackus, dienstknecht, geboren te Weert op 12 februari 1872, overleden aldaar op 19 oktober 1942, zoon van Christianus Mackus en Hendrina Zentjens.
(Hij is later getrouwd te Stramproy op 8 april 1915 met Joanna Catharina Creemers, landbouwster, geboren te Stramproy op 16 februari 1862, overleden te Weert op 6 juni 1926, dochter van Laurensius Creemers en Catharina Elisabeth Creemers. (Zij is eerder getrouwd te Stramproy op 18 april 1895 met Joannes Cornelis Derckx, hoefsmid, geboren te Hunsel op 11 oktober 1865, overleden te Stramproy op 2 april 1914, zoon van Philippe Derikx en Joanna Maria Gertrudis Ament.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina