Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Vries, geboren te Hunsel op 4 januari 1884, overleden aldaar op 17 augustus 1927, dochter van Joannes Hubert Vries en Joanna Maria Peeters.


Zij is getrouwd te Hunsel op 18 november 1910 met
Mathijs Willekens, onbezoldigd rijksveldwachter en marechaussee, geboren te Hunsel op 25 april 1879, overleden te Ell op 27 december 1943, zoon van Franciscus Willekens en Joanna Catharina Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerardus Hubertus, geboren te Hunsel-Ell op 12 mei 1914.
    Hij is getrouwd te Wouw op 3 oktober 1940 met Petronella Elst, geboren te Wouw rond 1916, dochter van Laurentius Elst en Johanna Bernaards.
  • 4 : Johanna Hubertina, geboren te Hunsel-Ell op 23 januari 1921, overleden te Posterholt op 1 maart 1969.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina