Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Heijkers, naaister, geboren te Hunsel op 14 juni 1870, dochter van Hendrik Heijkers en Maria Christina van de Ven.


Zij is getrouwd te Hunsel op 28 juni 1917 met
Laurentius Kuijpers, landbouwer, geboren te Heythuysen op 29 november 1881, overleden te Venray op 4 december 1956, zoon van Jan Kuijpers en Maria Catharina Ketelaers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina