Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbara Helena van de Schoor, geboren te Hunsel op 18 februari 1890, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 juli 1946, dochter van Joannes Hubertus van de Schoor en Elisabeth Vleeshouwers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 2 mei 1919 met
Peter Joannes Bosmans, landbouwer, geboren te Hunsel op 1 april 1888, overleden aldaar op 11 september 1939, zoon van Gerardus Hubertus Bosmans en Wilhelmina Weetemans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 13 april 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina