Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Meulen, geboren te Hunsel-Haler op 5 oktober 1919, overleden te Neeritter op 22 december 2000, begraven aldaar, dochter van Peter Jacobus Meulen en Petronella Christis.


Zij was gehuwd met
Joannes Hendrik Cornelis Ressen, handelaar en kolenhandelaar, geboren te Neeritter op 6 september 1910, overleden op 1 januari 1969, begraven te Neeritter, zoon van Joannes Reinier Hubertus Ressen en Petronella Hubertina Theulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Renier Hubertus, geboren te Hunsel rond juli 1948, overleden aldaar op 1 februari 1949.
  • 2 : Anna Maria Antonia, geboren te Hunsel rond juni 1950, overleden te Roermond op 4 augustus 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina