Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Renier Gielen, onderwijzer, geboren te Hunsel op 16 mei 1902, overleden te Weert (Z) op 18 januari 1976, begraven te Nederweert, zoon van Peter Joannes Gielen en Barbara Hubertina Silkens.


Hij is getrouwd te Grathem op 26 september 1930 met
Philomena Maria Gertrudis Hendrickx, geboren te Grathem op 24 februari 1908, overleden te Nederweert op 13 oktober 2005, dochter van Lambertus Hubertus Hendrickx en Maria Gertrudis Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina