Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephus Antonius Hubertus Gielen, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 september 1899, overleden op 10 januari 1991, begraven te Hunsel, zoon van Peter Joannes Gielen en Barbara Hubertina Silkens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 2 mei 1930 met
Wilhelmina Houben, geboren te Hunsel op 1 juni 1900, overleden op 28 april 1977, begraven te Hunsel, dochter van Antonius Houben en Petronella Lenders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Hunsel op 4 maart 1931, overleden te Weert op 8 maart 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina