Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hendrikus Hubertus Brouwers, landbouwer, geboren te Herten op 20 mei 1846, overleden te Maasbracht op 22 september 1934, zoon van Christiaan Brouwers en Maria Catharina Creemers.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 26 april 1877 met
Maria Elisabeth Hubertina Grispen, geboren te Ittervoort op 10 augustus 1848, overleden te Maasbracht op 19 november 1908, dochter van Lambert Grispen en Maria Anna Clara van de Laar.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina