Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Dimphina Triepels, geboren te Hunsel-Ell op 12 mei 1922, overleden op 20 november 1966, begraven te Ell, dochter van Joannes Hubertus Triepels en Maria Wilhelmina Hubertina Pleunis.


Zij was gehuwd met
Joannes Hubertus Koolen, geboren te Hunsel-Ell op 3 november 1921, overleden op 5 mei 2013, gecremeerd te Baexem op 11 mei 2013, zoon van Joannes Hubertus Koolen en Elisabeth Aldegonda van Lier.
(Hij was weduwnaar van Mia Sieben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina