Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena van de Ven, geboren te Hunsel op 22 juni 1891, overleden te Simpelveld op 2 maart 1957, dochter van Joannes van de Ven en Catharina Helena Halfers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 27 juni 1919 met
Antonius Johannes van Horen, spoorwegarbeider, geboren te Haelen op 16 september 1889, overleden te Heerlen op 4 maart 1935, zoon van Leonardus van Horen en Helena Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena Johanna Gertrudis, geboren te Haelen rond maart 1924, overleden aldaar op 6 juli 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina