Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Beatrix Catharina Hubertina Ruijten, geboren te Maasbracht op 23 juli 1901, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 30 juli 1948, begraven te Ell, dochter van Joseph Joannes Antonius Lambertus Ruijten en Elisabeth Francisca Coonen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 19 april 1929 met
Joannes Ludovicus Hubertus Heijkers, landbouwer en slager, geboren te Hunsel op 14 oktober 1901, wonende aldaar, overleden op 28 december 1962, begraven te Ell, zoon van Peter Joannes Heijkers en Wilhelmina Catharina Hubertina Verlaak.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Lambertus, geboren te Hunsel-Ell op 26 augustus 1934, overleden op 17 april 1986, begraven te Ell.
  • 2 : Lambertus Gerard Marie Franciscus, geboren te Hunsel-Ell op 4 oktober 1935, overleden op 15 augustus 2008, begraven te Ell.
  • 3 : Christina Josephina Wilhelmina, geboren te Hunsel-Ell op 2 maart 1937, overleden op 23 december 1963, begraven te Ell.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina