Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Louisa Greefkens, geboren te Grathem op 26 juli 1891, overleden te Roermond op 17 mei 1968, begraven te Neeritter, dochter van Josephus Greefkens en Joanna Dorothea Hubertina Gorris.


Zij is getrouwd te Grathem op 12 april 1921 met
Mathijs Hubert Melissant, rijkspostkantoorhouder, geboren te Thorn op 2 maart 1887, overleden te Hunsel op 9 februari 1967, zoon van Marijnus Arent Melissant en Anna Maria Magdalena Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Antoinetta, geboren te Neeritter op 18 augustus 1927, overleden te Weert op 27 juni 2002, gecremeerd te Baexem op 2 juli 2002.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina