Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Triepels, geboren te Nederweert op 18 september 1891, overleden op 19 januari 1992, begraven te Grathem, dochter van Wilhelmus Triepels en Catharina van de Port.


Zij is getrouwd te Grathem op 6 mei 1921 met
Jacob Levels, metselaar, geboren te Grathem op 2 augustus 1884, overleden op 4 november 1962, begraven te Grathem, zoon van Mathijs Leevels en Anna Maria Beckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina