Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Breukers, geboren te Grathem-Oler op 11 mei 1892, overleden te Hunsel op 27 april 1993, dochter van Petrus Hubertus Breukers en Anna Catharina Hubertina Geelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 8 april 1921 met
Leonardus Hubertus Vleeshouwers, kantoorhouder, winkelier en brievenbesteller, geboren te Hunsel op 6 november 1882, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 februari 1951, zoon van Pieter Jan Vleeshouwers en Hendrina Maria Oijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Josepha, geboren te Hunsel op 5 juli 1925, overleden te Roermond (Z) op 22 november 1986.
  • 2 : Josephus Hubertus Antonius, RK priester, geboren te Hunsel op 14 mei 1929, overleden te Roermond op 3 oktober 2015, begraven aldaar.
  • 3 : Hubertina Catharina Henrietta, geboren te Hunsel op 11 januari 1931, overleden aldaar op 20 augustus 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina