Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josepha Teeuwen, geboren te Hunsel op 19 maart 1872, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 augustus 1952, dochter van Wilhelmus Teeuwen en Maria Elisabeth Kranen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 7 april 1904 met
Hubert Heijmans, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 9 oktober 1871, overleden op 17 maart 1964, begraven te Neeritter, zoon van Peter Mathijs Heijmans en Maria Helena Bosmans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Mathijs Hubertus, landbouwer, geboren te Neeritter op 27 november 1909, overleden op 5 januari 2004, begraven te Ittervoort.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 15 mei 1942 met Anna Antonia Barbara Peeters, geboren te Nederweert op 27 september 1910, overleden op 15 december 1993, begraven te Ittervoort, dochter van Joannes Andreas Peeters en Maria Elisabeth Beeren.
  • 4 : Wilhelmus Hendricus, geboren te Neeritter op 12 april 1914, overleden aldaar op 6 augustus 1994, gecremeerd te Geleen.
    Hij was gehuwd met Mia Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina