Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Mathijs Hubertus Neijnens, landbouwer, geboren te Weert rond 1881, overleden te Nederweert op 3 maart 1948, zoon van Henricus Hubertus Neijnens en Joanna Maria Pauwels.


Hij is getrouwd te Nederweert op 20 november 1908 (1) met
Maria Theresia Hubertina Geelen, geboren te Grathem op 25 augustus 1881, overleden te Nederweert op 14 augustus 1920, dochter van Hubertus Geelen en Petronella Hubertina Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, geboren te Nederweert rond januari 1914, overleden aldaar op 19 september 1914.
  • 2 : Maria Catharina Petronella, geboren te Nederweert rond maart 1916, overleden aldaar op 3 augustus 1916.

Hij is getrouwd te Hunsel op 10 januari 1921 (2) met
Johanna Maria Verlaak, geboren te Hunsel op 8 juli 1882, overleden te Nederweert op 2 januari 1923, dochter van Leonardus Verlaak en Maria Gertrudis Flupsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina