Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Hubertus Neijnens, landbouwer, geboren te Nederweert op 26 maart 1831, overleden aldaar op 29 september 1907, zoon van Joannes Nijnens en Anna Maria Kempers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 27 oktober 1866 met
Joanna Maria Pauwels, geboren te Weert op 8 maart 1838, dochter van Wilhelmus Pauwels en Gertrude van Nieuwenhoven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Nederweert op 6 november 1867.
  • 3 : Franciscus Hubertus, geboren te Weert rond 1873, overleden te Nederweert op 19 augustus 1900.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina