Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Corsten, landbouwer, geboren te Grathem op 16 april 1893, overleden op 1 juni 1967, begraven te Hunsel, zoon van Laurentius Corsten en Maria Gertrudis Verlinden.


Hij is getrouwd te Hunsel op 6 april 1923 met
Josephina Hubertina Curvers, geboren te Buggenum op 3 april 1895, overleden te Thorn op 10 augustus 1997, begraven te Hunsel, dochter van Johannes Curvers en Beatrix Geraeds.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Hunsel op 1 maart 1924, overleden te Bunde op 19 september 1983, begraven te Hunsel op 22 september 1983.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 8 juni 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina