Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Hubertina Corsten, geboren te Grathem op 13 maart 1884, overleden te Roermond (Z) op 2 september 1973, begraven te Wessem, dochter van Laurentius Corsten en Maria Gertrudis Verlinden.


Zij is getrouwd te Wessem op 20 januari 1913 met
Wilhelmus Hubertus Brentjens, landbouwer, geboren te Wessem op 25 april 1876, overleden te Baexem op 25 november 1959, zoon van Jan Willem Brentjens en Anna Margaretha Hubertina Maessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina