Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Antonetta Hermans, geboren te Hunsel op 19 december 1907, overleden te Born (V) op 10 juli 2004, begraven te Holtum, dochter van Peter Joannes Hubertus Hermans en Maria Elisabeth Snijders.


Zij is getrouwd te Hunsel op 28 mei 1937 met
Peter Johannes van Heugten, landbouwer, geboren te Meijel op 3 september 1908, wonende te Baexem, overleden te Sittard op 3 augustus 1996, begraven te Holtum, zoon van Gabriel van Heugten en Petronella Gertrudis Vissers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina