Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Teeuwen, geboren te Hunsel op 15 mei 1876, overleden aldaar op 6 september 1949, begraven aldaar, dochter van Wilhelmus Teeuwen en Maria Elisabeth Kranen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 11 april 1912 met
Josephus Henricus Geelen, landbouwer, geboren te Weert op 6 maart 1879, overleden te Hunsel op 8 januari 1974, begraven aldaar, zoon van Joannes Geelen en Anna Maria Gertrudis van Geleuken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Wilhelmus, geboren te Hunsel op 2 december 1914, overleden aldaar op 7 februari 1988.
    Hij was gehuwd met Truus Kranen, geboren te Ell op 20 november 1916, overleden te Nederweert op 8 december 2006.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina