Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Houben, landbouwer, geboren te Stramproy op 18 januari 1884, overleden te Molenbeersel op 26 juni 1967, zoon van Antonius Houben en Petronella Lenders.


Hij is getrouwd te Hunsel op 4 april 1918 (1) met
Anna Maria Pleunis, dienstmeid, geboren te Molenbeersel (B) op 11 mei 1892, overleden te Molenbeersel op 15 december 1918, dochter van Peter Mathis Pleunis en Petronella Obers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 11 augustus 1918.

Hij is getrouwd te Molenbeersel op 4 juni 1920 (2) met zijn schoonzus
Cornelia Petronella Pleunis, geboren te Molenbeersel op 1 januari 1889, overleden aldaar op 9 februari 1969, dochter van Peter Mathis Pleunis en Petronella Obers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina