Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hubertina Reumers, landbouwster, geboren te Posterholt op 10 december 1860, overleden te Hunsel op 11 augustus 1937, dochter van Hendrikus Reumers en Gertrudis Kuijpers.


Zij is getrouwd te Posterholt op 14 april 1890 met
Peter Wolters, landbouwer, geboren te Posterholt op 27 mei 1864, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 23 april 1943, zoon van Johannes Wolters en Helena Knoben.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Jacobus Hendrikus, geboren te Posterholt rond 1898, overleden te Hunsel op 27 januari 1900.
  • 4 : Antonius, geboren te Hunsel op 19 januari 1899, overleden aldaar op 26 januari 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina