Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Moors, landbouwster, geboren te Hunsel op 2 oktober 1855, overleden aldaar op 6 februari 1897, dochter van Petrus Moors en Anna Maria Verheijden.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 januari 1891 met
Henricus Martinus Gubbels, kuiper, geboren te Stramproy op 11 november 1855, zoon van Jacobus Gubbels en Gertrudis Verbaels.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 15 april 1887 met Maria Gertrudis Vleeshouwers, naaister, geboren te Hunsel op 1 augustus 1858, overleden aldaar op 29 januari 1890, dochter van Pierre Mathias Vleeshouwers en Joanna Elisabeth Geelen. Hij was weduwnaar van Maria Antonetta Nijssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Jacobus, geboren te Hunsel op 24 november 1895, overleden te Weert (Z) op 19 oktober 1964.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 10 april 1930 met Anna Maria Lenaers, geboren te Stramproy op 23 mei 1892, overleden te Weert op 14 juni 1963, dochter van Joannes Lenaers en Maria Gertrudis Stultiens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina