Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Henrica Hermans, landbouwster, geboren te Nederweert op 25 april 1870, dochter van Joseph Hubertus Hermans en Johanna Karis.


Zij is getrouwd te Nederweert op 18 juli 1890 met
Mathias Heuijerjans, werkman en landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 maart 1865, overleden te Weert op 14 juli 1926, zoon van Petrus Johannes Heujerjans en Margaretha Ulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Hubertina, geboren te Nederweert op 6 januari 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina