Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Hubertina Helena Houben, geboren te Hunsel op 20 september 1895, overleden te Hunsel-Haler op 16 augustus 1990, dochter van Antonius Houben en Petronella Lenders.


Zij is getrouwd te Hunsel op 17 april 1931 met
Hendrik Hubert Cleutjens, geboren te Hunsel op 25 oktober 1887, overleden aldaar op 4 februari 1963, zoon van Petrus Hubertus Cleutjens en Maria Helena van de Groote Port.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Petronella, geboren te Hunsel-As op 26 september 1932, overleden te Kelpen-Oler op 1 augustus 2000, gecremeerd te Heeze.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina