Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Baltazar Hubertus Brunenberg, timmerman, geboren te Hunsel op 6 januari 1856, overleden aldaar op 8 oktober 1902, zoon van Frans Bruenenberg en Petronella Baats.


Hij is getrouwd te Hunsel op 17 april 1885 met
Joanna Mechtildis Geelen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 7 januari 1852, overleden te Hunsel op 3 oktober 1916, dochter van Lambert Geelen en Hendrina Verberne.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Joannes, geboren te Hunsel op 13 april 1892, overleden aldaar op 28 mei 1892.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina