Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Mathijs Henderikx, landbouwer, geboren te Hunsel op 2 juli 1858, overleden te Weert op 30 oktober 1941, zoon van Jan Hendrickx en Gertrudis Stappers.


Hij is getrouwd te Weert op 20 mei 1886 met
Petronella Derckx, landbouwster, geboren te Weert op 16 maart 1862, overleden aldaar op 30 juni 1930, dochter van Bernardus Derckx en Geertrui Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonard, geboren te Weert op 20 november 1892, overleden te Grathem op 3 februari 1979.
    Hij is getrouwd te Weert op 25 september 1919 met Maria Francisca Camp, geboren te Weert op 20 mei 1893, overleden te Ell op 2 oktober 1979, dochter van Jan Hendrik Camp en Joanna Catharina Nijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina