Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Gertrudis Korsten, geboren te Hunsel op 21 augustus 1886, overleden op 26 januari 1968, dochter van Jacobus Korsten en Anna Gertrudis Rutten.


Zij is getrouwd te Hunsel op 19 oktober 1922 met
Henricus Hubertus Deben, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 januari 1886, overleden te Roermond op 9 maart 1930, zoon van Peter Mathijs Deben en Elisabeth Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Elisabeth, geboren te Hunsel op 30 maart 1924, overleden te Stramproy op 17 juli 2015, gecremeerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina