Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Deben, landbouwer, geboren te Hunsel op 5 augustus 1851, overleden aldaar op 31 december 1914, zoon van Pierre Deben en Hendrina Deckers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 13 april 1883 met
Elisabeth Geelen, landbouwster, geboren te Weert op 20 maart 1853, overleden te Hunsel op 30 mei 1906, dochter van Henri Geelen en Joanna Maria Nies.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Hubertina, geboren te Hunsel op 5 juni 1884, overleden aldaar op 7 oktober 1884.
  • 5 : Peter Joannes, geboren te Hunsel op 20 januari 1892, overleden te Horn (V) op 23 december 1977, begraven te Hunsel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina