Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubert Mertens, geboren te Baarlo rond 1874, overleden te Heythuysen op 15 maart 1938, zoon van Conraard Mertens en Petronella Smits.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 oktober 1929 met
Dorothea Helena Hubertina Gubbels, landbouwster, geboren te Nederweert op 10 maart 1882, overleden te Heythuysen op 21 september 1957, dochter van Joannes Hubertus Gubbels en Maria Hendrika Verheijen.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 24 juni 1913 met Franciscus Gerardus Medardus Hubertus Raetsen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 juni 1880, overleden aldaar op 11 april 1922, zoon van Antonius Medardus Raetsen en Maria Elisabeth Drenters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina