Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Theunissen, geboren te Broekhuizen op 29 mei 1782, dochter van Jacques Theunissen en Jeanne Joosten.


Zij is getrouwd te Baexem op 12 april 1804 met
Hendricus Hendrickx, landbouwer, gedoopt te Kessel op 13 december 1764, overleden te Broekhuizen op 10 november 1824, zoon van Segerus Hendrickx en Johanna Verhaegh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Henrij, schoenmakersknecht, geboren te Baexem op 18 januari 1805, overleden te Lierop op 18 januari 1805.
    Hij is getrouwd te Lierop op 9 mei 1829 met Margareta van den Heuvel, landbouwster, geboren te Lierop op 21 februari 1801, dochter van Hendrik van den Heuvel en Anna van Laarhoven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina