Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Levels, geboren te Baexem rond 1745, overleden aldaar op 4 augustus 1810, zoon van Jean Levels en Marie Verlinde.


Hij was gehuwd met
Lucia Peters, landbouwster, geboren te Grathem rond 1756, overleden te Baexem op 28 januari 1828, dochter van Jean Peters en Jeanne Geelen.
(Zij is later getrouwd te Baexem op 21 september 1813 met Theodorus van Roij, landbouwer, gedoopt te Roggel op 18 juli 1755, overleden te Baexem op 27 december 1822, zoon van Hendricus van Roij en Maria Baetsen. (Hij was weduwnaar van Joanna op de Drinck, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 24 mei 1753, overleden aldaar op 6 maart 1811, dochter van Mathias op de Drinck en Catharina Aben.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina