Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Koninkx, landbouwer, geboren te Grathem op 9 februari 1767, overleden aldaar op 4 januari 1855, zoon van Jacques Konings en Catharine Tole.


Hij is getrouwd te Grathem op 30 april 1802 met
Helena Hendriks, geboren te Grathem op 15 januari 1770, overleden aldaar op 6 december 1830, dochter van Jean Hendriks en Marie Versteegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacques, geboren te Hunsel op 14 maart 1804.
  • 4 : Gertrude, dienstmeid, geboren te Grathem op 6 juli 1809, overleden aldaar op 8 februari 1879.
    Zij is getrouwd te Thorn op 6 januari 1843 met Jan Cornelis Schaeken, landbouwer, geboren te Thorn op 22 november 1812, zoon van Arnold Schaeken en Maria Peerlings.
    (Hij was weduwnaar van Anna Catharina Ruijters, overleden te Thorn op 20 september 1841.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina