Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Mathijssen.


Zij was gehuwd met
Pierre Seerden.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena Elisabeth, geboren te Weert op 13 april 1794, overleden te Heel en Panheel op 16 mei 1857.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 18 januari 1836 (1) met Nicolaas Franssen, akkerman en landbouwer, geboren te Neeritter op 8 april 1785, overleden te Hunsel-Beersel op 25 februari 1836, zoon van Pieter Franssen en Anna van Deur.
    (Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 15 januari 1824 met Petronella Versiers, akkervrouw en landbouwster, geboren te Ittervoort op 24 september 1796, overleden te Hunsel-Beersel op 21 augustus 1834, dochter van Lambert Versiers en Susanna Berben.)
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 12 januari 1837 (2) met Jacobus Coemans, geboren te Heel en Panheel op 4 mei 1792, zoon van Mathijs Coemans en Hendrina Geerlings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina