Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Lempens.


Zij was gehuwd met
Egidius Laenen, geboren te Nederweert rond 1742, overleden aldaar op 18 oktober 1810, zoon van Jean Laenen en Elisabeth N.N..

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Nederweert rond 1775, overleden aldaar op 19 september 1819.
    Hij was gehuwd met Joanna Maria Korsten, landbouwster.
  • 2 : Catharina, landbouwster, geboren te Nederweert op 10 november 1784, overleden aldaar op 15 januari 1829.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 6 mei 1814 met Leonardus Slaets, landbouwer, geboren te Nederweert op 16 november 1784, overleden aldaar op 2 februari 1860, zoon van Henrij Slaets en Elisabeth Rijnders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina