Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelis Kolen, akkerman, geboren te Grathem rond 1766, overleden aldaar op 19 december 1831, zoon van Joannes Coolen en Joanna Elisabeth Nijs.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Vaessen, akkervrouw, geboren te Oler-Grathem rond 1771, overleden te Grathem op 27 april 1844, dochter van Jan Vaessen en Elisabeth Pleunis.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Elisabeth, geboren te Grathem op 12 februari 1805, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 oktober 1843.
    Zij is getrouwd te Grathem op 8 april 1826 met Joannes Peeters, landbouwer, geboren te Grathem op 29 november 1796, wonende aldaar, overleden te Baexem op 18 december 1883, zoon van Marten Peeters en Maria Ketelaars.
    (Hij is later getrouwd te Grathem op 24 november 1845 met Maria Geertrud Roosen, geboren te Grathem op 19 januari 1812, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 april 1847, dochter van Jan Willem Roos en Anna Maria Meevissen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina