Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Judith Seuntiens, landbouwster en herbergierster, gedoopt te Heel op 8 maart 1783, overleden aldaar op 28 augustus 1852, dochter van Siebertus Suntjens en Joanna Corsten.


Zij is getrouwd te Heel op 20 oktober 1804 met
Jan Renier Wackers, molenaar, gedoopt te Melick op 16 april 1779, overleden te Heel op 23 mei 1820, zoon van Renier Wackers en Maria Agathe Wuls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, landbouwster, geboren te Heel en Panheel rond 1805.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 juni 1832 met Renier Severijns, burgemeester en landbouwer, geboren te Ophoven rond 1796, zoon van Andreas Severijns en Anna Elizabeth Gielen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina